Tarieven

De Minstroom hanteert de volgende tarieven:

DienstverleningBedrag (incl 21% btw)
therapiesessie105,00
avondtoeslag (sessies die starten na 18:00 uur)30,00

Wij factureren na elke sessie. De factuur ontvang je via de e-mail. Mocht je geen e-mail ontvangen, kijk eerst in de spambox.

Tarieven | E-Village Roggel

Regelmatig ontvangen wij de vraag of het eerste gesprek kosteloos is. Dat is niet het geval. Het eerste gesprek maakt al deel uit van de therapie.

Vergoeding therapiekosten

Er zijn een aantal opties om de kosten vergoed te krijgen.

  • De kosten worden meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De module die hiervoor nodig is, heet veelal ‘Alternatieve geneeswijze’ of ‘Complementaire zorg’. Raadpleeg je eigen polis of neem hierover contact met ons op.
  • Indien je een eigen onderneming hebt, kan het begeleidingstraject als coachingstraject gefactureerd worden. Het voordeel hiervan is dat de btw aftrekbaar zijn en dat het traject van de omzet afgetrokken kan worden.
  • Een coachingstraject wordt in soms ook door werkgevers vergoedt. De werkgever heeft een belang als werknemers met zo weinig mogelijk stress hun werk kunnen doen. Overleg hierover eens met je leidinggevende.
  • Voor degene die de kosten zelf moeten betalen en voor wie het bedrag per sessie te hoog is, kan overwegen om met ons een betalingsregeling af te spreken. We staan open voor serieuze voorstellen.